De nummer één computer service en computerhulp voor iedereen!

Voor al uw problemen, advies en meer!

Prijslijst

De tarieven zijn voor particuliere klanten inclusief BTW, en voor zakelijke klanten exclusief BTW.
Al onze hieronder genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

- Advies
Aan te raden voor onder andere de volgende gevallen:  indien u meer duidelijkheid wilt over een probleem dat opgelost moet worden of een wens die u heeft met uw laptop of computer, tablet of telefoon. 
U kunt altijd vrijblijvend bellen voor gratis advies, dat is de extra service die we u bieden.

Tarief voor hulp en oplossen van problemen
Aan te raden voor onder andere de volgende gevallen: laptop / computer hulp en het oplossen van problemen. 
Voor overige problemen en gevallen geldt ook dit tarief. 
Veel computerbedrijven rekenen meer dan € 60,- per uur, en doen meestal niets zo uitgebreid dan dat wij het doen.
Ook voor uw mobiele telefoon / tablet hebben we de mogelijkheid mee te kijken en te helpen / configureren.
Prijs: € 25,00  inclusief BTW per half uur. Wij rekenen altijd het eerste half uur € 25,00 (maar maken deze tijd natuurlijk ook vol).

- Grote onderhoudsbeurt voor uw laptop / computer (volledig groot onderhoud, aan te raden 1x per jaar)
Aan te raden 1x per jaar uit te laten voeren voor een goed beveiligde en werkende laptop / computer die up-2-date is.
Voor onder andere de volgende gevallen
: trage computer, trage laptop, slome computer, slome laptop, (vermoeden van) virussen of/en spyware op de computer, veel tijdelijke bestanden op de computer, als u veel oude software heeft geïnstalleerd (kan gevaarlijk zijn) of om uw computer of laptop veilig te maken. Ook als er al lang (ongeveer 1 jaar of zelfs langer) helemaal niets meer aan uw computer is gedaan, is het altijd heel goed om alles weer up-2-date en veilig en gescand te hebben.
Zeker in deze tijd, is dat heel belangrijk.

Meer informatie


Prijs: € 65,-  inclusief BTW (tijdsduur ongeveer 1,5 uur)
Tegen meerprijs (optioneel): € 20,-  inclusief BTW
Een extra Microsoft onderdelenupdate na afloop van het onderhoud wordt uitgevoerd naar de nieuwste build-versie van Windows. Zoals bijvoorbeeld van versie 1803, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2, 22H2 naar 23H2 (allernieuwste Windows 10 / 11 versie).
Dit brengt weer meer veiligheid met zich mee, alsmede worden ook de nieuwste functies en verbeteringen aan Windows toegevoegd. Ook wordt na afloop van de installatie van de nieuwste update alles juist geconfigureerd, optimaal ingesteld en helemaal opgeschoond.
Tijdsduur van uitvoering: binnen ongeveer 1,5 uur is de grote onderhoudsbeurt klaar en kan uw computer er weer lange tijd tegen aan! Dit brengt weer meer veiligheid met zich mee, alsmede worden ook de nieuwste functies en verbeteringen aan Windows toegevoegd. Ook is uw laptop / computer dan weer helemaal virusvrij en veilig te gebruiken.
Alles is weer helemaal nagekeken en up-2-date.

- Printerproblemen oplossen
Aan te raden voor onder andere de volgende gevallen: printer die niet herkend wordt, als de printer niets print, als u een nieuwe printer heeft en deze wilt installeren of als er andere problemen zijn, zoals een printer die niet reageert of een storing heeft.
Prijs: € 30,-  inclusief BTW

- Upgrade van Windows uitvoeren (bijvoorbeeld van Windows 7 of 8 / 8.1 naar Windows 10 / 11)
Aan te raden voor onder andere de volgende gevallen: als u bijvoorbeeld nog Windows 7 of Windows 8.1 op uw laptop / computer heeft staan, is het zeker aan te raden om te upgraden naar de nieuwste versie van Windows 10 of Windows 11.
Dit vanwege de veiligheid en ondersteuning, want Windows 10 blijft nog volledig bijgewerkt worden tot 14 Oktober 2025.
Zeker als u Windows 7 nog gebruikt, welke helemaal niet meer wordt ondersteund door Microsoft.
Dat betekend dat er helemaal geen beveiligingsupdates en oplossingen voor problemen meer voor uitkomen, wat het erg gevaarlijk maakt om hiermee door te gaan voor nu en in de toekomst.
Prijs: € 50,-  inclusief BTW

- Back-up maken / data overzetten
Aan te raden voor onder andere de volgende gevallen: als u een nieuwe computer heeft waar nog niets op staat, en u wilt dezelfde omgeving en bestanden terug, als u een crash heeft gehad en wilt een back-up terugzetten, of als u gewoon een back-up wilt hebben van al uw gegevens voor het geval er ooit iets mis zou gaan.
Prijs: € 40,-  inclusief BTW tot 100GB aan data
Prijs: € 50,-  inclusief BTW tussen de 100 tot 200GB aan data
Prijs: € 60,-  inclusief BTW tussen de 200 tot 500GB aan data
Voor het overzetten van programma's en software geldt ons normale uurtarief.

- Data recovery
Aan te raden voor onder andere de volgende gevallen: als uw harde schijf / externe harde schijf, USB-stick of geheugenkaart niet meer wordt herkend, defect is of als u hier een ander probleem mee heeft.
Voornamelijk voor als u geen toegang tot de data meer heeft, of als u foutmeldingen krijgt bij het openen van bijvoorbeeld foto's.
Wij kunnen deze (dierbare en vaak persoonlijke) data in de meeste gevallen volledig terughalen en herstellen, zodat u zoveel mogelijk dat gered kan worden terug heeft. Het kan voorkomen dat er enkel delen van bestanden teruggehaald kunnen worden.
Prijs: € 50,-  inclusief BTW

- Onderhoud, ondersteuning en service overeenkomsten (voor particulier en zakelijk)
Onderhoud, ondersteuning & service contract voor de duur van 1 jaar of 2 jaren
Aan te raden voor de volgende gevallen
: als u zeer regelmatig met vragen zit voor uw laptop / computer, altijd een veilige computer wilt, uw computer veiliger wilt maken, hulp nodig heeft en die wilt krijgen op ieder moment van de dag, altijd advies wilt en nodig heeft, andere vragen heeft of overige problemen met uw laptop / computer. Kortom, voor alles kunt u bij ons terecht.
Daarnaast zitten er nog veel meer extra's in dit pakket, zoals uitgebreide telefonische ondersteuning bij onduidelijkheden.
Ook voor uw mobiel / tablet hebben we een oplossing om problemen op te lossen en eventuele vragen daarover te beantwoorden.
Prijzen: 
- 1 jarige overeenkomst € 120,-  inclusief BTW
Dit is een 1-jarig service / onderhoud contract om zekerheid en nog meer veiligheid te hebben met uw laptop / computer.
- 2 jarige overeenkomst € 220,- inclusief BTW (€ 20,- korting in vergelijking met 1-jarige overeenkomst)
Dit is een 2-jarig service / onderhoud contract om zekerheid en nog meer veiligheid te hebben met uw laptop / computer.
Het 2-jarige contract verdubbeld alle extra's van de 1-jarige overeenkomst, zolang de duur van het 2 jarige onderhoud & service pakket loopt.

Zie voor meer informatie bovenaan 'Onderhoudsovereenkomst'. U kunt ook op deze link klikken.

U kunt bij al deze onderhoud / ondersteuning / service overeenkomsten voor alles aan uw laptop / computer / tablet of telefoon contact opnemen met ons.

Bij eventuele interesse mag u altijd vrijblijvend het contactformulier invullen, bellen met 06-12220913, whatsappen of e-mailen.

E-mailen
Bellen
Info